Klantenservice

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Op deze pagina geven we antwoord op de meest voorkomende vragen van onze klanten.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 200 62 00 of gebruik het contactformulier voor het stellen van uw vraag.

Deel deze pagina

Wat zijn jullie levertijden?​

De levertijden van onze standaardcollecties zijn als volgt:

  • 10 werkdagen met of zonder logo of alleen vermaking
  • 15 werkdagen met logo en vermaking

Projecten gaan in overleg met uw adviseur.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?​

Vul het retourformulier op onze website in.

Voor een snelle afwikkeling van de retourzending, verzoeken wij u vriendelijk alle gegevens duidelijk in te vullen. Alleen formulieren waarvan de verplichte velden (*) zijn ingevuld worden in behandeling genomen.

U ontvangt een kopie van uw aanvraag per e-mail. U ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een document met retournummer dat u meestuurt met de artikelen die retour komen.

Wat is de status van mijn bestelling?​

U kunt de actuele status van uw lopende bestelling opvragen door een mail te sturen naar orders@dirksenbv.nl. U krijgt dan binnen 48 uur een reactie van onze medewerkers.

Moet ik bezorgkosten betalen?​

Voor alle orders rekenen wij €7,95 orderkosten.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt uw bestelling uitsluitend per mail doorgeven via orders@dirksenbv.nl.

Kan ik een bestelling annuleren?

Binnen 48 uur kunt u uw bestelling nog annuleren via orders@dirksenbv.nl.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Bel met 088 – 200 62 00 en vraag naar de status van uw bestelling of stuur een mail naar orders@dirksenbv.nl met uw vraag.

Ik heb een klacht over een ontvangen artikel

U kunt uw klacht mailen naar orders@dirksenbv.nl of gebruik het retourformulier om het betreffende artikel te retourneren.

Kan ik langskomen om kleding te passen?

Jazeker, u bent van harte welkom. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen is passen alleen mogelijk op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via 088 – 200 62 00 of stuur een mail naar orders@dirksenbv.nl met het verzoek om een afspraak.

Kan ik een afspraak maken voor maatnemen?

Jazeker, dat is mogelijk. Wij kunnen een afspraak met u maken voor maatnemen op locatie of bij ons in onze showroom. Bel met 088 – 200 62 00 voor het maken van een afspraak.

 

+