Greiff

Steeds meer ondernemingen kiezen tegenwoordig bewust voor de inzet van Corporate Wear. Zij hechten grote waarde aan een stijlvolle en aansprekende uitstraling. Ook vinden zij het belangrijk om het ´wij-gevoel´ en de eigenwaarde van de medewerkers te vergroten.

    1. Wij bieden u met CORPORATE WEAR het grootste voorraadprogramma in Europa aan. Een modulair systeem voor heren en dames met oneindig veel combinatiemogelijkheden. Onze collecties PREMIUM, MODERN, CASUAL, BASIC en OUTDOOR bieden elk bedrijf de ideale combinatie van mode en functie die voldoet aan de meest uiteenlopende eisen zoals representatie, duurzaamheid en gebruiksgemak. En dat nog eens voor een opmerkelijke prijs/kwaliteit verhouding. CORPORATE WEAR van GREIFF overtuigt door uitstraling, finesse, sublieme afwerking en onovertroffen onderhoudsvriendelijkheid. Moderne en innovatieve materialen garanderen draagcomfort en optimaliseren de pasvorm.
    2. Gastro Moda

In de gastronomie en het hotelwezen moet eenvoudig alles kloppen, dus ook de kleding. Deze dient niet alleen smaakvol en modieus te zijn, maar ook op gebied van kwaliteit en comfort aan alle eisen te voldoen. Dit geldt voor grote hotels en restaurants maar ook in productiekeukens. GASTRO MODA van GREIFF is precies hiervoor ontwikkeld! Onze verschillende CUISINE collecties bieden u alle eigenschappen waaraan kleding dient te voldoen bij inzet in een zwaar belastende omgeving als de keuken. Onze SERVICE collecties garanderen een stijlvolle en professionele uitstraling.

GASTRO MODA van GREIFF overtuigt door uitstraling, de hoogwaardige afwerking en uitstekende onderhoudseigenschappen en daarnaast ook nog veel keuze.

Deel deze pagina
+