Snickers Workwear

Snickers Workwear zijn technische, innovatieve en hoogwaardige kledingstukken die zijn ontwikkeld voor professionele vakmannen en vakvrouwen. De collecties AllroundWork, FlexiWork, LiteWork en RuffWork bestaan uit comfortabele en duurzame werkkleding die bij elke behoefte passen en zijn geoptimaliseerd voor verschillende soorten werkdagen.

Veeleisende professionals inspireren tot een slimmer en veiliger arbeidsleven.
Snickers Workwear is veel veranderd sinds het een klein Zweedse bedrijf was in de jaren zeventig dat werkkleding radicaal veranderde. Maar net als toen, richten we ons er vandaag de dag op om het werkzame leven beter, slimmer en veiliger te maken. Dat is de reden van ons bestaan.

Alles wat we doen is gebaseerd op onze eindgebruikers. Onze rol is om oplossingen te vinden die het voor hen eenvoudiger en beter maken en om hen en onze hele industrie te inspireren om beter, productiever en meer op de gebruiker gericht te worden.

Wij bieden innovatieve, technische werkkleding met compromisloze veiligheid en comfort voor de hedendaagse werkende mannen en vrouwen, die de meest duurzame en stijlbewuste oplossingen willen.

We ontwikkelen oplossingen voor werkkleding die een verschil maken voor hardwerkende vakmannen en vakvrouwen; om hun professionele leven gemakkelijker, veiliger en productiever te maken. En ze altijd in de voorlinie te houden.

We streven ernaar om elke dag grenzen te verleggen en voortdurend te proberen het concept van moderne werkkleding opnieuw te definiëren. Maar uiteindelijk gaat het er niet om wat Snickers Workwear doet, maar wat we onze gebruikers in staat stellen te doen.

Deel deze pagina
+