Tympro

Tympro stond in 1982 samen met de TU Delft aan de basis van het meest geavanceerde gehoorbeschermingsproduct ter wereld: het instelbare otoplastiek. Hierbij staat het comfort en de veiligheid van de individuele gebruiker centraal. Tympro kijkt niet alleen naar de gebruiker maar ook naar de organisatie en het proces. Dankzij het Tympro SAPP-methode garanderen wij u een optimale en risicoloze oplossing voor alles wat samenhangt met gehoorbescherming binnen uw organisatie. De Tympro aanpak heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Daarom is Tympro is toonaangevend in professioneel gehoorschadepreventie management.

Dirksen is dealer van het merk Tympro. Wij zijn het ons niet vaak bewust, maar het gehoor is onmisbaar voor goede communicatie met de buitenwereld. Uw gehoor is dan ook een van uw meest waardevolle bezittingen. Een goed gehoor beïnvloed uw gedrag, uw gedachten en uw stemmingen. Het wordt gevaarlijk als geluid overgaat in geluidsoverlast. Zonder de juiste bescherming kan uw gehoor onherstelbare schade oplopen.

 

Individuele otoplastieken zijn ook vanuit bedrijfseconomisch perspectief de beste oplossing. Bij goed onderhoud en regelmatige controle heeft het otoplastiek een zeer lange levensduur. De toepassing van otoplastieken heeft ook een directe positieve invloed op het ziekteverzuim binnen uw organisatie. Als u de gehoorbelasting professioneel aanpakt dan daalt het ziekteverzuim automatisch

Over Tempro

  • Overname van het onderhoud en registratie van de huidige otoplastieken is mogelijk. Vanzelfsprekend worden de otoplastieken alleen vervangen bij lekkage of schade.
  • Alle otoplastieken worden op locatie aangemeten (ook voor 1 persoon).
  • Alle otoplastieken worden op locatie uitgeleverd (zonder voorrijdkosten).
  • Bij uitlevering worden alle otoplastieken getest op lekdichtheid en geven we een persoonlijke gebruikersinstructie (veiligheidskundig voordeel) en 100% gegarandeerd dat de otoplastieken goed functioneren.
  • De ( harde) Tympro otoplastieken hebben een instelbaar filter. De demping kan altijd (achteraf) worden aangepast (door een medewerker van Tympro).
  • 2 jaar standaard productgarantie en verzekering (ook tegen verlies en diefstal).
  • Transparante en overzichtelijke kosten (geen onderhoudscontract).

De producten zijn gecertificeerd conform de EN 352-2 normering

Deel deze pagina
+