Persoonlijke beschermingsmiddelen

PBM

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Uw medewerkers moeten zo veilig mogelijk zijn tijdens hun werk. De persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) van Dirksen helpen daarbij. Vaak zijn deze middelen zelfs wettelijk verplicht. Wij bieden u een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor elke branche. Van handschoenen, veiligheidsschoenen voor de chemie en bouw tot en met disposables voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij ons zeer brede aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen maken we veilig werken comfortabel en modieus.

Deel deze pagina

Ruim assortiment PBM's

Ons assortiment pbm’s bestaat onder andere uit de volgende producten:

Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM’s) zijn uitrustingsstukken of –middelen die gedragen worden als bescherming tegen gevaren voor de gezondheid en veiligheid. De PBM’s in ons assortiment bestaan uit arm- en handbescherming, gehoorbescherming, ademhalingsbescherming, hoofdbescherming, oog- en gelaatsbescherming.

Ook op het gebied van werkschoenen biedt Dirksen innovatieve oplossingen. Uiteraard zijn al onze producten volgens EN ISO 20345 gecertificeerd. Onze ervaren adviseurs geven u graag deskundig advies op maat.

Veiligheidskleding
+