PBM

Arm- en handbescherming

Arm- en handbescherming

Jouw handen en armen zijn misschien wel het belangrijkste gereedschap waarover je beschikt. Het spreekt voor zicht dat het dragen van de juiste arm- en handbescherming daarom van groot belang is. Maar wat is nou de juiste bescherming voor jou? Je moet handschoenen kiezen die daadwerkelijk bescherming bieden tegen de risico’s die je in jouw dagelijkse werk loopt. Wij leggen graag aan je uit welke opties er zijn voor de juiste bescherming.

Handen zijn een van de belangrijkste gereedschappen van het menselijk lichaam. Het dragen van de juiste arm- en handbescherming is daarom van groot belang. Welke handschoenen het beste bij u passen, is afhankelijk van de risico’s waar men dagelijks tegen aan loopt. Wij leggen u graag uit welke opties er zijn voor de juiste bescherming.

Deel deze pagina

Veiligheid en comfort gaan hand in hand

Allereerst moeten handschoenen doen waar ze primair voor bedoeld zijn. Dat is namelijk jouw handen en armen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Maar als jouw werk vereist dat je handschoenen moet dragen is comfort ook van groot belang. Wij vinden dat veiligheid en comfort hand in hand moeten gaan. Daarom hebben we alleen producten geselecteerd die aan de eisen op dat gebied voldoen.

Werkhandschoenen in alle soorten en maten

Werk je met chemicaliën? Dan heb je een ander soort bescherming nodig dan wanneer je als metselaar op de bouw voornamelijk met ruwe materialen in aanraking komt. Moeten jouw handen beschermd worden tegen extreme hitte of juist tegen extreme kou? Wij bieden een ruim assortiment arm- en handbescherming dat geschikt is voor diverse werkzaamheden onder verschillende omstandigheden.

Wij bieden onder andere de volgende producten:

 1. Snijbestendige handschoenen
 2. Chemisch bestendige handschoenen
 3. Hittebestendige handschoenen
 4. Disposable handschoenen
  1. Vinyl handschoenen
  2. Latex handschoenen
  3. Nitril handschoenen
 5. Handverzorgingsproducten

Wil je meer weten over arm- en handbescherming? Ons team van specialisten staat voor je klaar. Samen met jou inventariseren ze jouw wensen en eisen voor een oplossing op maat.

+