Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is maatwerk. Letterlijk en figuurlijk. Dirksen zorgt ervoor dat de werk- en/of bedrijfskleding ook precies past bij de stijl en uitstraling van uw organisatie. Functionaliteit, draagcomfort en veiligheid in overeenstemming met de geldende eisen en normeringen zijn de basis.

Dirksen adviseert u graag in imagoversterkende, passende en functionele kleding voor uw bedrijf. Daarbij zorgen wij ervoor dat alle maten van uw medewerkers worden genomen en geregistreerd. Zo wordt passende kleding ook echt passend.

Goed geklede medewerkers zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. Zichtbaarheid en herkenbaarheid zijn dan ook belangrijke argumenten bij de keuze voor bedrijfskleding. Het draagcomfort en de functionaliteit en veiligheid van de kleding is zeer bepalend voor de tevredenheid onder dragers. In ons advies houden wij altijd rekening met deze factoren. Het liefst betrekken we uw medewerkers in een vroeg stadium. Desnoods organiseren we een draagproef. Bedrijfskleding moet prettig zitten. Pas als uw medewerkers tevreden zijn, zijn wij het ook.

 

Ons assortiment bedrijfskleding:

Deel deze pagina
+