Retour

Retour sturen?

Ben je toch niet tevreden over jouw product? Of is het beschadigd? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd!

Voor een snelle afwikkeling van de retourzending, verzoeken wij u vriendelijk alle gegevens duidelijk in te vullen. Alleen formulieren waarvan de verplichte velden (*) zijn ingevuld worden in behandeling genomen.

Bent u klaar met invullen? Klik dan op het lege hokje om akkoord te gaan met de retourvoorwaarden en daarna op ‘formulier verzenden’.

U ontvangt een kopie van uw aanvraag per e-mail. U ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een document met retournummer dat u meestuurt met de artikelen die retour komen.

 

  Artikelen

  Retourvoorwaarden

  Voorwaarden voor het retourneren van artikelen:

  1. Het product bevindt zich in nieuwstaat;
   1. Voorzien van originele labels en etiketten;
   2. Voorzien van de originele verpakking;
   3. De artikelen mogen geen abnormale geur, vlekken, stof of sporen van haar bevatten. Dit wijst op gebruik.
  2. Het product mag niet voorzien zijn van een logo, borduurembleem of een ander klant specifiek kenmerk, tenzij anders afgesproken met de klant;
  3. De kleding mag geen uitlopend artikel zijn.
  4. Geen actieartikelen
  5. Persoonlijke Beschermingsmiddelen zoals bijvoorbeeld mondkapjes en oordoppen hebben vanwege gezondheidsbescherming een verzegelde verpakking. Is de verpakking geopend? Dan kunt u het artikel niet retourneren;
  6. Het product mag niet ouder zijn dan 1 maand. Als de kleding ouder is dan één maand, dan worden er kosten in rekening gebracht:
   1. Producten ouder dan één maand: 25% van de aanschafwaarde;
   2. Producten ouder dan twee maanden kunnen niet worden geretourneerd.
  7. De producten worden netjes verpakt aangeleverd;
  8. Bij het maken van een eventuele creditnota wordt uitgegaan van de aantallen die fysiek door onze retourafdeling zijn aangetroffen;
  9. Producten moeten retour gestuurd worden samen met de originele pakbon of factuur (nummer).
  10. De kosten voor het terugzenden zijn voor uw eigen rekening. 

   

  Deel deze pagina
  +