Werkwijze

Onze werkwijze

Bedrijfskleding is meer dan even een setje kleding uitzoeken. U moet afwegingen maken op het gebied van functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling.

Ook het proces is van belang. Hoe verstrekken we de kleding aan onze mensen? Hoe gaan we om met kleding voor nieuwe medewerkers? Kiezen we voor borduren of bedrukken? Kortom u moet een aantal cruciale keuzes maken. Keuzes die bovendien invloed hebben op de tevredenheid van de dragers. Gelukkig helpen wij u stap voor stap de juiste keuzes maken.

Inventarisatie wensen en behoeften

Wat zijn uw wensen? Dat de uitstraling van de kleding van belang is, spreekt voor zich. Maar wat is daarnaast nog meer belangrijk? Hoe kunnen we u werk uit handen nemen? Wij luisteren en stellen, op basis van onze kennis en ervaring, de juiste vragen die nodig zijn voor een compleet beeld van uw wensen en behoeften.

De eerste stap is altijd dat we onze klant beter willen leren kennen. Als wij u en uw uitdagingen goed kennen, weten we echt wat bij u past.

Vertalen naar oplossingen

Onze mensen beschikken over de juiste kennis en ervaring. Productkennis over bijvoorbeeld materiaalkeuze en pasvormen. Maar ook kennis van de markt en uw branche. Wij hebben bovendien ervaring met het verstrekken van kleding aan grote groepen medewerkers. Wij weten wat nodig is voordat de kleding gedragen kan worden.

Al deze kennis en ervaring zetten wij voor u in. Onze medewerkers halen alles uit de kast en bieden u de best denkbare oplossing. Een oplossing die is toegespitst op uw wensen en behoeften.

Passend voorstel

Pas wanneer we het erover eens zijn dat de door ons geadviseerde oplossing ook voor u een wenselijke oplossing is, gaan we over de benodigde investering praten. Wij maken een passend voorstel inclusief een visueel voorstel. Zo ziet u precies wat u krijgt voor uw geld.

Bevestiging van afspraken

Als we besluiten tot samenwerking krijgt u van ons een bevestiging van alle afspraken. Wanneer komen wij maatnemen? Wanneer starten we met de productie? In een overzichtelijke planning van het gehele project staan alle afspraken duidelijk weergegeven. Zo weten alle betrokkenen waar ze aan toe zijn.

Orderpicking

Wij werken met een team van logistieke medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw orders op een juiste manier worden gepickt uit onze magazijnen en naar uw wensen worden verpakt (evt. per persoon wordt verpakt) en verzendklaar worden gemaakt.

Uitlevering kleding

Dit is het leukste aan ons werk. Alle creatieve ideeën en oplossingen worden zichtbaar voor iedereen. Bij het uitleveren van de kleding gaan alle dragers kennismaken met hun nieuwe kleding. Dirksen werkt met een eigen vervoersdienst, onze chauffeur levert persoonlijk de orders bij uw bedrijf en/of afdeling af. Een feestje voor alle betrokkenen.

Nazorg

Ook nadat de kleding is uitgeleverd vinden we het belangrijk dat we met u en uw mensen in contact blijven. We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar de eerste reacties van de dragers. Soms ontstaan er uit de eerste ervaringen van dragers nieuwe of aanvullende wensen.

Hoezeer wij met al onze kennis en ervaring ons best voor u doen, het blijft mensenwerk. En bij mensenwerk kan een enkele keer iets misgaan. Ook dan zijn wij er voor u om het op te lossen. Tevredenheid gaat verder dan het uitleveren van kleding. Wij zijn pas tevreden als u en uw dragers dat ook zijn.

Deel deze pagina
+