Representatieve en Horeca kleding

Modieuze bedrijfskleding, die de identiteit van uw organisatie versterkt. Dat is de doelstelling van Dirksen. Wij bieden u corporate fashion die eigentijds en representatief is. Die past bij uw bedrijf en passend is voor iedere werknemer. Eventueel met subtiele naams- en of logoborduring. Met oog voor detail, materialen en afwerking.

Frisse, stijlvolle en functionele kledinglijnen voor alle functies binnen het bedrijf zijn het resultaat. Corporate fashion waarmee uw medewerkers uitdragen waar uw bedrijf voor staat. Werkkleding die met plezier wordt gedragen vanwege het draagcomfort, de kwaliteit en de trendy uitstraling.

Steeds meer ondernemingen kiezen tegenwoordig bewust voor de inzet van Corporate Wear. Zij hechten grote waarde aan een stijlvolle en aansprekende uitstraling. Ook vinden zij het belangrijk om het ´wij-gevoel´ en de eigenwaarde van de medewerkers te vergroten.

Deel deze pagina

Sunwill

Sunwill is een nieuwe kleding leverancier van Dirksen Bedrijfskleding die zich heeft gespecialiseerd in het leveren van representatieve Bedrijfskleding. Denk hierbij aan functies, zoals: recepties, dienstverlenende functies, horeca (hotel en restaurants) en administratieve functies. Zo leveren zij de meest comfortabele zakelijke kleding met de juiste pasvorm, de juiste stof, de juiste details en de juiste stijl. De kleding die Sunwill levert zijn: kostuums, jurken, rokken, pullovers, chino’s en jeans. Met het hoge gehalte aan stretch is het draagcomfort bij de drager enorm hoog. De Accountmanagers van Dirksen Bedrijfskleding lopen in de colberts en jeans van SUNWILL. U kunt zeker aan hun vragen wat zij van het draagcomfort vinden!

Duurzaamheid en SUNWILL
Met een streven naar duurzame oplossingen wil Sunwill naar een zo milieuvriendelijke mogelijke productie. Zij schakelen over op gerecyclede materialen voor verpakkingen en werken samen met productie leveranciers die milieuvriendelijke productiefaciliteiten hebben opgezet. De langetermijninvesteringen die SUNWILL aanhoudt zit dus op productie, materiaalinnovatie, het milieu en zij werken er voortdurend aan om ervoor te zorgen dat materialen en kleding op verantwoorde wijze worden geproduceerd, met respect voor het milieu en betrokken mensen.

SUNWILL en DIRKSEN
Sunwill wordt momenteel al ingezet bij Dirksen Bedrijfskleding. Een aantal opdrachtgevers zijn voorzien van dit mooie merk. Sunwill is een leverancier die zich veel bezig houdt met duurzaamheid, draagcomfort en representatieve uitstraling. Wilt u meer weten of samples zien van deze representatieve kleding vraag of mail met één van onze accountmanagers.

Sunwill corporate wear

Chaud Devant

Geschiedenis
Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’

Ontwerp in Amsterdam
Twintig jaar later is Chaud Devant uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Onze designs worden hier in Amsterdam ontworpen.

Gemaakt in Europa
Het productieproces van Chaud Devant wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Duurzame methoden hebben de voorkeur en er is bewust voor gekozen om de productie dicht bij huis te houden. Alle producten dragen dan ook het stempel ‘Made in Europe’.

Industrieel wasbaar
Chaud Devant-producten worden vervaardigd van sterke, hoogwaardige materialen en zijn comfortabel om te dragen, maar bovenal geschikt als betrouwbare werkkleding. Bijna de gehele Chaud Devant-collectie is dan ook industrieel wasbaar

 

 

+