Representatieve en Horeca kleding

Modieuze bedrijfskleding, die de identiteit van uw organisatie versterkt. Dat is de doelstelling van Dirksen. Wij bieden u corporate fashion die eigentijds en representatief is. Die past bij uw bedrijf en passend is voor iedere werknemer. Eventueel met subtiele naams- en of logoborduring. Met oog voor detail, materialen en afwerking.

Frisse, stijlvolle en functionele kledinglijnen voor alle functies binnen het bedrijf zijn het resultaat. Corporate fashion waarmee uw medewerkers uitdragen waar uw bedrijf voor staat. Werkkleding die met plezier wordt gedragen vanwege het draagcomfort, de kwaliteit en de trendy uitstraling.

Steeds meer ondernemingen kiezen tegenwoordig bewust voor de inzet van Corporate Wear. Zij hechten grote waarde aan een stijlvolle en aansprekende uitstraling. Ook vinden zij het belangrijk om het ´wij-gevoel´ en de eigenwaarde van de medewerkers te vergroten.

Deel deze pagina

Greiff, Corporate Wear

Wij bieden u met CORPORATE WEAR het grootste voorraadprogramma in Europa aan. Een modulair systeem voor heren en dames met oneindig veel combinatiemogelijkheden.

Onze collecties PREMIUM, MODERN, CASUAL, BASIC en OUTDOOR bieden elk bedrijf de ideale combinatie van mode en functie die voldoet aan de meest uiteenlopende eisen zoals representatie, duurzaamheid en gebruiksgemak. En dat nog eens voor een opmerkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

CORPORATE WEAR van GREIFF overtuigt door uitstraling, finesse, sublieme afwerking en onovertroffen onderhoudsvriendelijkheid. Moderne en innovatieve materialen garanderen draagcomfort en optimaliseren de pasvorm.

Chaud Devant

Geschiedenis
Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’

Ontwerp in Amsterdam
Twintig jaar later is Chaud Devant uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Onze designs worden hier in Amsterdam ontworpen.

Gemaakt in Europa
Het productieproces van Chaud Devant wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Duurzame methoden hebben de voorkeur en er is bewust voor gekozen om de productie dicht bij huis te houden. Alle producten dragen dan ook het stempel ‘Made in Europe’.

Industrieel wasbaar
Chaud Devant-producten worden vervaardigd van sterke, hoogwaardige materialen en zijn comfortabel om te dragen, maar bovenal geschikt als betrouwbare werkkleding. Bijna de gehele Chaud Devant-collectie is dan ook industrieel wasbaar

 

 

+