Over ons

Over Dirksen

Wie zijn we en wat doen we ?

Dirksen Bedrijfskleding is een gespecialiseerde groothandel in Bedrijfskleding en Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Wij bieden een ruim assortiment aan bedrijfskleding en PBM voor verschillende functies en toepassingen in verschillende sectoren.

Wij zijn een bedrijf met persoonlijkheid en idealen die verder gaan dan het leveren van producten met een goede kwaliteit. We geloven in het creëren van ‘happy people’.  Wij geloven in de mens. Wij zijn er niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Zij moeten zich iedere dag kwijten van hun taak. Dat kunnen ze maar beter doen in kleding die comfortabel zit, waar ze zich prettig in voelen èn met middelen die hen beschermt tegen alle mogelijke risico’s.

Wij geloven in duurzame oplossingen met respect voor mens en milieu. Wij bieden onze klanten uitstraling, comfort en veiligheid.

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers zich beschermt en veilig voelen en daarnaast maximaal representatief zijn. Daarnaast creëren wij rust voor u doordat wij ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd de juiste bescherming en kleding dragen, volgens voorschrift, goed passend en zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. En dat is een zorg minder!

Aandacht

Wij hebben aandacht. Voor elkaar, maar zeker voor u en uw medewerkers! Dit vraagt empathisch vermogen. Wij leven ons in en proberen elkaar te begrijpen en doorgronden. Vriendelijkheid kost niets en levert zoveel op. Daarom is dat nu juist wat u van ons kunt verwachten, een vriendelijk woord, aandacht voor de mooie momenten in het leven en zo gedragen wij ons ook. Aandacht maakt alles mooier!

Inventief

Vernieuwingen zijn een structureel onderdeel van ons succes. We denken voordat we doet. We laten ons niet beperken door bestaande oplossingen. We leggen verbanden die niet altijd logisch zijn.

Verbonden

Veiligheid en autonomie scheppen een band van verbondenheid. Wij werken met elkaar samen om tot het beste resultaat te komen. Dit zit in ons DNA. Wij zijn met elkaar verbonden door onze geschiedenis en onze toekomst. Iedereen is even belangrijk en daar handelen wij naar.

Ondernemend

Wij nemen initiatief en herkennen kansen die we omzetten in doelgerichte acties. We zijn doorzetters. We durven risico’s te nemen, we tonen durf om te veranderen en om gezamenlijke doelen te bereiken. Voor onze eigen acties en resultaten nemen we verantwoordelijkheid.

Maurice Geverink

Talin Aloojian – Tokatelyan

Over ons
Werken bij ons?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe professionals in ons vakgebied.

Onze oorsprong

In 1987 opgericht

In 1996 opgericht

            In 1996 opgericht

Facility Trade Group

Opgericht 2001

Facility Trade Group

Fusie 2017 
Dirksen, ASP, Blue Wave en TCW gaan voortaan samen verder als één organisatie onder de naam Facility Trade Group.

Heden

Dirksen heeft ons op fantastische wijze begeleid naar een nieuw kledingpakket. Mooie uitstraling met maximale veiligheid in de bouw”

Ter Horst Aannemingsbedrijf

Dirksen begrijpt onze missie. Door onze samenwerking kunnen onze mensen veilig en beschermt persoonlijke zorg bieden. Hun aandacht voor onze mensen is iets waar wij erg blij van worden”

Zorgaccent

Dirksen begrijpt de waarde van het merk Mercedes en kan dit vertalen naar een prachtig kledingpakket. De balans tussen functionaliteit, veiligheid en uitstraling is optimaal in elke functie binnen ons bedrijf.”

Mercedes-Benz Dealerbedrijven

''Dirksen borgt voor ons de veiligheid van onze mensen in hun dagelijks werk. Daarnaast is de herkenbaarheid van onze organisatie goed gewaarborgd.”

HHNK

''Dirksen is voor ons een partner die zorgt dat wij op elke plek de juiste uitstraling hebben met behoud van functionaliteit en veiligheid voor iedere medewerker”

EW facilities

Dirksen zorgt er niet alleen voor dat ons personeel maximaal beschermt, maar draagt ook bij aan voedselveiligheid door de inzet van beschermende materialen zoals haarnetten, schorten etc..”

Ben & Jerry’s

Missie

Klanten kunnen bij ons alles ontdekken op het gebeid van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheid en hygiëne. Wij streven tevreden opdrachtgevers, blije en tevreden medewerkers na. Wij leveren een positieve bijdrage aan de merkbeleving van onze opdrachtgevers en het gevoel van trots en veiligheid van hun medewerkers.

Onze persoonlijke relatie met u op basis van partnership en onze expertise zijn onze belangrijkste pijlers in het overtreffen van verwachtingen.

Wij willen klanten en hun medewerkers verrassen in alles wat we doen!

Over ons
+