PBM

Disposable PBM

Disposable PBM

In de voedingsmiddelenindustrie, de zorg- en medische sector staat hygiëne voorop. Daarom moeten diverse veiligheidsmaatregelingen om de hygiëne te handhaven getroffen worden. Disposable kleding of wegwerpkleding is hiervoor een uitkomst. Ze verkleinen niet alleen de kans op overdracht van infecties, virussen en bacteriën. Disposable kleding beschermt ook! Tegen risico’s en gevaren zoals chemicaliën en gevaarlijke stoffen die vanuit producten of te verwerken ingrediënten kunnen komen.

Dirksen biedt u een ruim assortiment met oplossingen die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Ons assortiment disposables bestaat onder ander uit:

  • Disposable overalls
  • Disposable schorten
  • Disposable bezoekersjassen
  • Disposable mouwovertrekken
  • Disposable hoofddeksels
  • Disposable gelaat
  • Disposable schoenovertrekken
  • Disposable handschoenen
  • Disposable broeken

Deel deze pagina

Detecteerbare disposables

Hygiëne en veiligheid spelen een belangrijke rol in onder meer de voedingsmiddelenindustrie, horeca en farmaceutische industrie. Preventie is het sleutelwoord in deze branches. Wij bieden een ruim assortiment detecteerbare disposables die bijdragen aan preventie en voedselveiligheid.

Wat zijn detecteerbare disposables?

Tijdens het productieproces van bijvoorbeeld voedingsmiddelen wil je voorkomen dat er vreemde materialen in je product terecht komen. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan is het goed dat je de betreffende materialen tijdig terug kunt vinden. Dat is exact waar detecteerbare disposables voor zijn. Deze disposables zijn visueel detecteerbaar door hun opvallende en afwijkende kleur. Of ze zijn metaal-detecteerbaar.

Van baardmasker tot detecteerbare oordoppen

Wij bieden een ruime collectie detecteerbare disposables. Van baardmaskers tot oordoppen. En van handschoenen tot pleisters. Onze detecteerbare wegwerpproducten zijn gemaakt van kunststof dat is voorzien van minuscule metalen deeltjes. Daardoor is het gehele product detecteerbaar. Al onze producten beperken daarmee de risico’s op productvreemde delen in het productieproces.

Detecteerbare disposables bieden geen 100% garantie. Wel beperk je de risico’s zoveel mogelijk. Onze adviseurs brengen samen met jou de risico’s voor jouw specifieke situatie in kaart en geven advies over de juiste oplossing. Wil je meer weten over detecteerbare producten of heb je een specifieke vraag? Krijg advies van onze specialisten.

+