Haen Zorgkleding

Zorgkleding

Wie in het dagelijks leven aandacht aan zijn of haar uiterlijk besteedt, wil er ook tijdens het werk leuk en goed uitzien. Dirksen begrijpt dit. Kleuraccenten, opvallende details en uiteraard een goede pasvorm maken onze kleding mooi om te zien. De kwaliteitsstoffen die wij hierin verwerken tezamen met stretchmateriaal en veel opbergmogelijkheden maken de kleding functioneel, comfortabel en modieus.

Deel deze pagina

Haen is een merk dat al meer dan 100 jaar vertegenwoordigd is op de Nederlandse markt en sinds de jaren ’70 producent-leverancier  van moderne kleding voor de zorgsector. Haen staat garant voor een goede service en kwaliteit en is niet weg te denken van de Nederlandse zorgkleding markt. Door de nieuwste trends te volgen weet het merk zich steeds opnieuw uit te vinden. Hierdoor is de kleding naast functioneel ook modieus.

Bierbaum-Proenen Zorgkleding

Dirksen is dealer van BP
BP “ samen voor zorg en gezondheid”

BP wil iedereen goed, veilig en comfortabel kleden, met respect voor de gebruiker en het milieu. BP biedt altijd meerdere pasvormen en kwaliteiten aan zodat altijd de beste kleding kan worden gedragen. Kleding die de gebruiker moet helpen en ondersteunen in het, vaak, fysiek zware werk.

Bierbaum-Proenen Zorgkleding

BP biedt altijd meerdere pasvormen en kwaliteiten aan zodat altijd de beste kleding kan worden gedragen. Kleding die de gebruiker moet helpen en ondersteunen in het, vaak, fysiek zware werk.

+