Haen Zorgkleding

Zorgkleding

Wie in het dagelijks leven aandacht aan zijn of haar uiterlijk besteedt, wil er ook tijdens het werk leuk en goed uitzien. Dirksen begrijpt dit. Kleuraccenten, opvallende details en uiteraard een goede pasvorm maken onze kleding mooi om te zien. De kwaliteitsstoffen die wij hierin verwerken tezamen met stretchmateriaal en veel opbergmogelijkheden maken de kleding functioneel, comfortabel en modieus.

Deel deze pagina

De Berkel Zorgkleding

De Berkel biedt comfortabele beroepskleding voor alle sectoren in de gezondheidszorg: van bedrijfskleding ziekenhuis tot bedrijfskleding verzorging. Dirksen is een erkend dealer van De Berkel. De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. De Berkel biedt u grote diversiteit aan modieuze en smaakvolle collecties. De Berkel heeft voor de Zorg een eigen collectie bedrijfskleding samengesteld, afgestemd op de eisen van de drager.

zorgkleding de Berkel

Bierbaum-Proenen Zorgkleding

Dirksen is dealer van BP
BP “ samen voor zorg en gezondheid”

BP wil iedereen goed, veilig en comfortabel kleden, met respect voor de gebruiker en het milieu. BP biedt altijd meerdere pasvormen en kwaliteiten aan zodat altijd de beste kleding kan worden gedragen. Kleding die de gebruiker moet helpen en ondersteunen in het, vaak, fysiek zware werk.

Bierbaum-Proenen Zorgkleding

BP biedt altijd meerdere pasvormen en kwaliteiten aan zodat altijd de beste kleding kan worden gedragen. Kleding die de gebruiker moet helpen en ondersteunen in het, vaak, fysiek zware werk.

+