Dirksen is nu dealer van Schriks, de beste Horeca kleding

Actueel -

Schorten en sloven van Schriks zijn professioneel en bieden altijd de hoogste kwaliteit. Schriks werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige stoffen die voldoen aan de hedendaagse Europese normen. Door het gebruik van deze hoogwaardige stoffen hebben deze schorten en sloven een twee keer zo lange levensduur!

Bovendien zijn deze schorten en sloven industrieel wasbaar en bieden ze een uitstekend draagcomfort. Deze schorten en sloven zijn uitermate geschikt om te bedrukken of te borduren.

Zit uw model er niet tussen? Al vanaf 30 stuks kunt u uw schort of sloof zelf samenstellen. Geheel naar eigen wens creëert u een uniek en passend model.

Schriks maakt gebruik van maar liefst 25 standaardkleuren. Naast deze standaardkleuren zijn er ook verschillende kleurcombinaties mogelijk en te produceren in de meest uiteenlopende modellen. De keuze is eindeloos. We zijn uiteraard op de hoogte van de laatste modetrends en creëren voor u een schort of sloof met karakter dat naadloos aansluit bij uw onderneming. Een unieke schort of sloof met de juiste uitstraling.

De productie wordt in Nederland geconfectioneerd. Voordeel is dat de lijnen in het productieproces kort en persoonlijk zijn. Stoffen worden alleen uit de EU betrokken, Schriks werkt hoofdzakelijk met Ten Cate stoffen.

 

Deel deze pagina
+