Klantcase Alpla

Nieuws -

Het bedrijf Alpla is een producent van kunststof verpakkingen, welke klant specifieke verpakkingen produceert, die voldoen aan hoge eisen.
Operations Manager B. Bos van de vestiging Zwolle geeft aan dat Alpla hieraan voldoet en daarnaast een sterke voorwaarde stelt aan een zo weinig mogelijke milieubelasting door, naast een zo weinig mogelijk energiegebruik, de waste van de kunststof producten te hergebruiken. Daarnaast is een grote mate van hygiëne is een vereiste. Hier wordt met grote zorgvuldigheid op toegezien.

Daarnaast wordt ook zeker gekeken naar de arbeidsomstandigheden van het personeel. Dirksen draagt hierin zeer goed bij door het adviseren en leveren van de juiste schoenen, disposables en PBM’s toegespitst op de individuele wensen/ eisen van de werknemers en ook passend zijn voor Alpla die zijn producten levert in de voedingsmiddelenindustrie.

Met name de werkschoenen worden bijzonder nauwkeurig bekeken; men moet er een hele dag klachtenvrij op kunnen lopen. Daarom heeft Dirksen samen met Elten schoenen een aantal passessies ter plekke uitgevoerd. Op deze sessie zijn er naast de wensen van de werknemers ook eventuele (lichte) afwijkingen van de voeten gemeten en daar de binnenzolen op aangepast. Resultaat is dat men de werkschoenen naar volle tevredenheid draagt.

Deel deze pagina
+