Klantcase A. Vogel

Actueel -

Alles wat ze bij A.Vogel tuinen doen, doen ze met de grootste passie voor natuur en onze gezondheid. Ze kweken al hun planten uitsluitend ecologisch, zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Dat doen ze om de natuur te sparen en hun ingrediënten zo zuiver mogelijk te houden. Per 1 mei opent het gloednieuwe bezoekerscentrum haar deuren voor publiek. Dirksen levert aan de medewerkers van dit mooie bedrijf werkhandschoenen speciaal geschikt voor arbeid in de tuinen. De manager van het bezoekerscentrum is Wilfred Schenk.  Wilfred wil uitsluitend werken met producten op natuurlijke basis. Wij werken nauw samen op dit gebied en Wilfred is enthousiast over het advies vanuit Dirksen. Wilt u meer weten over deze unieke tuinen van A. Vogel, zie website www.avogel.nl/tuinen.

Dirksen voorziet al meerdere jaren de fabriek van A. Vogel met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals speciale maskers en werkschoenen. Daarnaast ook disposable PBM’s zoals haarnetjes en nitril handschoenen.

In het gloednieuwe, interactieve bezoekerscentrum prikkelen ze uw zintuigen en geven zij jou een uniek kijkje in de keuken van natuurlijke gezondheid en de A. Vogel producten. Het bezoekerscentrum past qua ontwerp helemaal in het landschap en is van mei t/m oktober de toegangspoort tot de A. Vogel tuinen. In de tuinen zelf oogsten ze jaarlijks zo’n 50.000 kilo heilzame planten. Benieuwd naar het verhaal achter die planten? Hoe kweken zij de planten? En hoe halen zij de werkstoffen eruit? Hoe verwerken zij alles tot A. Vogel producten? Met foto’s, film, een luistertoer, proeverijen en verschillende interactieve elementen laten zij jou dat zien én beleven in het A. Vogel bezoekerscentrum, van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Deel deze pagina
+