KMS

Voor een efficiënte verwerking van bestellingen kunt u kosteloos gebruik maken van ons online Kleding Management Systeem (KMS). Het KMS is ontwikkeld om de bestelprocedure en de registratie van de bestelde en uitgegeven kleding voor onze klanten te vergemakkelijken. In het KMS staan alle benodigde gegevens van alle medewerkers binnen uw organisatie in één oogopslag geregistreerd. Hierdoor kan bedrijfskleding en schoeisel gemakkelijk en snel besteld worden. Het online bestelsysteem is gekoppeld aan onze interne administratie waardoor een bestelling direct bij ons binnenkomt.

Het bestelproces staat geheel in het teken van gemak. Eenvoud van bestellen, eenvoud van inzicht zodat beheer eenvoudig is. Ons systeem voorziet in het faciliteren van het complete bestelproces van bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s) en andere persoonsgebonden uitrusting en gereedschappen. Ook hierin leveren wij onze service en aanpak op maat, zodat wij uw organisatie maximaal ontzorgen en specifieke aandacht hebben voor de drager op individueel niveau, als de kern van ons onderscheidend vermogen.

Het bestelsysteem is in de basis zeer uitgebreid, maar kan eenvoudig worden aangepast aan de stappen in het proces die uw organisatie zelf nodig heeft.

 

Deel deze pagina
+