T’riffic (Schijvens)

De T’riffic collectie is een brede collectie van algemene werkkleding, geschikt voor bedrijven in o.a. de bouw, logistiek, montage en evenementenbouw. De kleding kan goed bedrukt of geborduurd worden, zodat ieder bedrijf de mogelijkheid heeft om zijn huisstijl door te voeren in de werkkleding. Hierdoor loopt iedere medewerker er stoer, stijlvol en vooral duurzaam bij. Alle T’riffic kleding kan na het dragen ter recycling worden teruggestuurd. Van deze kleding kan weer nieuwe kleding gemaakt worden: een circulair systeem! In de herfst van 2019 is de nieuwe circulaire collectie geïntroduceerd. Dit betekent dat we nu twee labels bij T’riffic hebben, namelijk het label Fair Wear en het label Circulair.

T’RIFFIC

Alle T’riffic kleding kan na het dragen ter recycling worden teruggestuurd. Deze circulaire bedrijfskleding wordt gemaakt van 50% gerecycled textiel en 50% gerecycled PET polyester. In dit proces worden geen nieuwe grondstoffen meer gebruikt. Dezelfde grondstoffen kunnen na gebruik weer opnieuw gebruikt worden, dat is wat het artikel circulair maakt. Je creëert zo namelijk een gesloten cirkel.

Specials
Naast de standaard circulaire T’riffic lijn, is het ook voor uw bedrijf mogelijk om circulaire bedrijfskleding in uw huisstijl te laten ontwerpen. Wilt u meer weten, neem contact op met één van onze verkoopadviseurs.

 

Deel deze pagina
+