Kwaliteit

Het kwaliteitsmanagement systeem van Dirksen en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015. Evaluatie van het kwaliteitsmanagement systeem vindt jaarlijks plaats volgens het certificatiereglement van TÜV Nederland voor het toepassingsgebied ; het adviseren, inkopen, verzogen van opslag, verklpe en transporteren van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Naast deze bewijsvoering over de processen en procedures binnen Dirksen, geldt ook dat wij kwaliteit in ons assortiment nastreven. Wij werken met A-merken die staan voor kwaliteit!

In onze organisatie stellen wij onze klanten en haar medewerkers centraal. Wij voldoen aan de verwachtingen van klanten en dragers, waarbij we deze verwachtingen het liefst overtreffen. Het overtreffen van verwachtingen bereiken we niet door meer te leveren dan de klant verwacht maar door extra zorg te besteden aan klanten en dragers. Onze dienstverlening spiegelen wij voortdurend aan de wensen van de klant. Dat betekent dat onze medewerkers een belangrijke rol vervullen. Zij zijn het die die extra zorg kunnen verlenen.

Deel deze pagina
+