Preferred Partner van de nieuwe Mascot Customized collectie

Actueel -

Mascot Customized

Maak kennis met de innovatieve collectie voor professionals: MASCOT® CUSTOMIZED. Als “Preferred Partner” van Mascot zijn wij zeer enthousiast over deze nieuwe collecite. Want bij ons draait alles om “Creating Happy People”, en dat geldt zeker ook voor deze kleding!

Waarom kiezen voor MASCOT® CUSTOMIZED?

Werkkleding van de toekomst moet licht en comfortabel zijn. Net zoals sportkleding, maar ook innovatief en slijtvast. Bij voorkeur ook gemaakt van gerecyclede materialen. En die eigenschappen vind je allemaal terug in de Mascot Customized collectie.

Deze kleding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een grote groep dragers. Zij zijn immers de doelgroep. Zij zijn degenen die de kleding dag in, dag uit dragen. Deze kleding is echt vanuit de praktijk ontwikkeld. Het gevolg is kleding die qua comfort en functionaliteit past bij het dagelijkse werk van al onze dragers. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om goede bewegingsvrijheid, functionaliteit en slijtvastheid te hebben. En met MASCOT® CUSTOMIZED heb je het allemaal!

De kleding die we bij Dirksen leveren, staat bekend om de lange levensduur en goede bewegingsvrijheid. Zo ook deze nieuwe collectie van Mascot. Ontwikkeld met nieuwe innovatieve productiemethoden en gespecialiseerde kennis, zodat we kunnen garanderen dat je werkkleding krijgt die van topkwaliteit is.

Getest in de praktijk

Onder de noemer “Tested to Work” wordt alle bedrijfskleding van Mascot grondig getest in de praktijk. Dat betekent dat behalve de testen in het laboratorium, de werkkleding ook uitgebreid is getest door daadwerkelijke dragers. Daarmee bij je er zeker van dat de werkkleding ook echt van hoge kwaliteit is en een lange levensduur heeft.

Ervaar het zelf

Wil je deze innovatieve werkkleding zelf ervaren? Kom dan langs bij Dirksen Bedrijfskleding en ontdek de voordelen van MASCOT® CUSTOMIZED. Ons team helpt je graag bij het vinden van de perfecte werkkleding die past bij jouw wensen en behoeften. Samen creëren we happy people!

 

Mascot Customized

 

Mascot Customized Mascot Customized Mascot Customized Mascot Customized Mascot Customized Mascot Customized Mascot Customized

Deel deze pagina
+