Cheffix Kokskleding

Cheffix kokskleding staat voor kwaliteit en comfort in de professionele keuken. Het merk onderscheidt zich door unieke designs en een productieproces dat volledig in eigen beheer is. Met een fabriek in Europa garandeert Cheffix snelle levering en staan ze voor de beste materialen en service.

De collectie bestaat uit koksbuizen, broeken, schorten en sloven, die allemaal ontworpen zijn met het oog op comfort en bewegingsvrijheid. Cheffix begrijpt dat kokskleding niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet bijdragen aan de uitstraling van de professional. Daarom biedt Cheffix kleding die zowel representatief is als comfortabel zit.

Unieke designs en comfort stretch

Cheffix onderscheidt zich door het aanbieden van kokskleding met eigen, unieke designs. De kleding is niet alleen stijlvol, maar ook voorzien van comfort stretch. Dit zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen en comfortabel je werk kunt doen. De pasvormen zijn zorgvuldig ontworpen om aan de hoge eisen van de hedendaagse keukenbrigades te voldoen.

Snelle levering en service dankzij Europese productie

Dankzij de Europese productie kun je bij Cheffix rekenen op korte levertijden. Daarnaast is het mogelijk om kokskleding volledig te personaliseren met logo’s of patronen, wat zorgt voor een unieke uitstraling.

De horecakleding van Cheffix sluit naadloos aan bij de filosofie van Dirksen Bedrijfskleding. De nadruk op comfort, keuze en snelle service resoneert met de waarden van Dirksen, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit vooropstaan. Met Cheffix kies je voor een partner die begrijpt wat professionals in de horeca nodig hebben: kleding die werkt, net zo hard als jij. Ontdek de collectie en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van Cheffix kokskleding. 

Deel deze pagina
+