Schriks schorten en sloven

Schriks schorten en sloven zijn een begrip in de horeca en zorgkleding branche. Dit Nederlandse familiebedrijf, met meer dan 40 jaar ervaring, vervaardigt hoogwaardige, professionele kwaliteitsproducten.

Uniek aan Schriks is de mogelijkheid om je eigen model te kiezen, waardoor je jouw bedrijfskleding volledig kunt personaliseren. Bovendien is Schriks een oer Hollands product. Productie vind nog altijd volledig plaats in Nederland. Dirksen Bedrijfskleding is trotse leverancier van dit merk en biedt hiermee een uitstekende oplossing voor iedereen die op zoek is naar duurzame en kwalitatieve schorten en sloven voor de horeca of zorg.

Unieke kenmerken van de Schriks Schorten en Sloven

Schriks onderscheidt zich op meerdere fronten van andere merken:

  • Ervaring: Schriks heeft meer dan 40 jaar ervaring in het vervaardigen van schorten en sloven
  • Eigen productie: Schriks heeft de productie in eigen huis, waardoor de lijnen kort en persoonlijk zijn
  • Maatwerk: De mogelijkheid tot het kiezen van je eigen model en deze personaliseren
  • Beschikbaarheid: Schriks werkt voorraadhoudend, wat zorgt voor een snelle levering.

Mede hierdoor sluit Schriks goed aan op het assortiment en de service van Dirksen.

De samenwerking tussen Schriks en Dirksen

Dirksen Bedrijfskleding en Schriks vormen een perfecte match. Dirksen heeft de juiste doelgroep waarvoor Schriks produceert. Daarnaast worden de producten van Schriks in Nederland gemaakt, wat zorgt voor korte productielijnen. De stoffen worden uitsluitend uit de EU betrokken, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan worden en de stoffen snel in huis zijn.

Voor wie zijn de producten van Schriks interessant?

Schriks schorten en sloven zijn vooral interessant voor professionals in de horeca en voedselindustrie. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor de gezondheidszorg. De kleding is duurzaam, van hoge kwaliteit en kan volledig gepersonaliseerd worden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare en representatieve bedrijfskleding.

Als je op zoek bent naar kwalitatieve horecakleding of zorgkleding, dan ben je bij Dirksen Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij zijn trots op onze samenwerking met Schriks en bieden je graag hun uitgebreide assortiment aan. Kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en personalisatie? Kies dan voor Schriks schorten en sloven.

 

Deel deze pagina
+