Craft Sportkleding

Als je op zoek bent naar kwalitatieve en functionele sportkleding en onderkleding, dan is Craft de ideale keuze. Craft is een pionier in het ontwikkelen van functionele baselayers en produceert sinds 1977 sportkleding voor zowel recreatieve sporters als professionals. Het merk staat bekend om zijn veelzijdigheid, opvallende design en oog voor detail.

Unieke kenmerken van de kleding van Craft

Craft sportkleding is gebaseerd op het Craft 3-layers principe. Dit principe is ontwikkeld in samenwerking met topsporters van over de hele wereld en zorgt voor optimale prestaties, ongeacht de omstandigheden. De sportkleding van Craft is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

  • Stijlvol design: Craft sportkleding is niet alleen functioneel maar ook stijlvol
  • Maximaal comfort: er is veel aandacht besteed aan draagcomfort
  • Duurzaamheid: de kleding is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik.

Mede hierdoor sluit Craft goed aan op het assortiment en de service van Dirksen.

Craft onderkleding en thermo ondergoed

Naast sportkleding biedt Craft ook een breed assortiment aan onderkleding. De onderkleding en het thermo ondergoed van Craft zijn ideaal voor werknemers die onder wisselende omstandigheden hun werk moeten doen. Kwalitatief goed thermo ondergoed houdt je warm, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een goede vochtafvoer. Zo blijf je altijd droog en comfortabel, zelfs tijdens de meest intensieve werkzaamheden.

Voor wie zijn de producten van Craft interessant?

Craft sportkleding is niet alleen geschikt voor individuele sporters, maar juist ook voor bedrijven. Voor werknemers die vanuit hun functie sportkleding dragen of voor medewerkers die vanuit hun functie met (wisselende) weersomstandigheden te maken krijgen.

Of je nu in de sportbranche, industrie, transport en logistiek, bouw en installatie of groenvoorziening werkt: Craft heeft een perfect assortiment voor jouw werknemers. De kleding is comfortabel, duurzaam en ziet er professioneel uit. Bovendien is het mogelijk om de kleding te personaliseren met je bedrijfslogo of andere branding.

Craft sportkleding en onderkleding zijn bij uitstek geschikt voor:

  • Sportbranche: comfortabele sportkleding voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten, sportinstructeurs en docenten
  • Industrie: onderkleding en thermoshirts voor de juiste bescherming en comfort
  • Bouw & Installatie: comfortabele en warme kleding voor werknemers die met alle weersomstandigheden te maken krijgen
  • Transport & Logistiek: kleding die onder alle omstandigheden warm en droog aanvoelt

Als je op zoek bent naar kwalitatieve werkkleding voor jouw medewerkers, dan ben je bij Dirksen Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij zijn trots op onze samenwerking met Craft en bieden je graag hun uitgebreide assortiment aan.

Deel deze pagina
+