Santino

DNA SANTINO
Werkkleding voor de bouwvakker die bezig is aan je nieuwe huis, de pakketbezorger, de serveerster in je stamcafé of de vakkenvuller van de supermarkt om de hoek… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.

Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. We bieden jou een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren we een unieke kwaliteit in bovenkleding. En daar zijn we trots op.

Onze focus is gericht op een eerlijke samenwerking met leverancier en dealer met als resultaat kwalitatieve producten waar de eindgebruiker zich lekker in voelt.

MISSIE SANTINO
Santino zegt waar het op staat en doet wat het belooft. Onze medewerkers hebben relevante productkennis, zorgen voor een consistent productaanbod met betrouwbare levertijden en leveren kleurvaste, kwalitatieve producten. En dat merk je.

Wij maken ons sterk voor ons product en de keten die daar achter zit. Duurzaamheid zit niet alleen in het productieproces maar ook in de relatie met jou als klant en de omgang met ons product.

Transparantie omtrent onze producten en onze relatie vinden we essentieel. Bij Santino heb je met echte mensen te maken die zeggen waar het op staat, direct en loyaal naar elkaar. What you see is what you get and we tell it like it is.

 

Deel deze pagina
+