Tricorp

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfect passen.

Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. Tricorp biedt méér dan alleen Workwear; wij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. Onze werkkleding is robuust, modern, veilig en comfortabel. De kleding die wij produceren voldoet bovendien aan alle voorschriften en normen. Tricorp ontwikkelt werkkleding voor iedere professional. Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende labels (Workwear, Safety, Casual, Premium, Corporate en Specials) is Tricorp voor alle moderne werkkleding een betrouwbaar merk in de markt.

Met onze duurzame kledingcollecties REWEAR en RE2050 brengen we duurzaamheid in een stroomversnelling. REWEAR is de transformatie van onze bestsellers is een circulair en innovatief materiaal. RE2050 is een modieus, kwalitatief en sportief pakket met een frisse en vernieuwende uitstraling: Tricorp’s meest duurzame kledingpakket

Deel deze pagina
+