ID ®

ID® is één van Europa’s toonaangevende fabrikanten van Corporate Wear. Elke dag leveren we kleding voor bedrijven en evenementen in heel Europa, waarbij we de gezamenlijke huisstijl van de klanten/relaties van onze partners benadrukken. Of we nu hoogwaardige was- en leaseoplossingen leveren of sparren over productontwikkeling, design en advies, we doen het met passie en We maken al meer dan drie decennia deel uit van onze identiteit en geschiedenis. Geworteld in Denemarken, maar met een internationale blik, willen we de beste bedrijfskleding in de branche leveren op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, design en verantwoordelijkheid. Wij zijn de specialist voor al uw breigoed en tops  (T-shirts / Polo’s / sweater / fleece / Softshells).

Een belangrijk gegeven is hoe ID® werkt. Voor ons is Life-time in producten de basis van wat we doen. Dit wil zeggen dat we stabiele en constante kwaliteit van onze producten willen leveren, zoals aangegeven werken we met onze hoofdfabrieken al meer dan 35 jaar samen.

ID MVO en Duurzaamheid:

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen maar ID® heeft in het verleden ook zijn verantwoordelijkheid genomen op gebied van MVO en Duurzaamheid. Het maken van tijdloze producten die op de juiste wijze geprocedeerd worden en daardoor lang gevolgd kunnen worden door onze partners is één gegeven. Daarnaast vinden wij de mensen die bij ID® en met ID® werken enorm belangrijk, als je samen een lange en goede relatie hebt kun je elkaar beter begrijpen en aanvullen.

https://my.id.dk/en/sustainability

ID heeft de onderstaande submerken:

  • ID® Corporate wear
  • PRO WEAR by ID®
  • Geyser by ID®
  • Seven Seas by ID®

 

Deel deze pagina
+