QualityTie

QualityTie Nederland is in 2000 opgericht door Marc Moest’l en Hugo Houppermans in Maastricht. Zij hadden de ambitie om dé leverancier te worden van hoogwaardige kleding accessoires, zowel binnen de corporate sector als de groeiende studentenwereld. Producten op maat gemaakt, waar oude etiketten, maar ook nieuwe trends én persoonlijke wensen samen komen.

In 2012 werd Quality Tailors BV opgericht. Het modebedrijf achter de merken Fredericks & Henderson  en Harvard. Quality Tailors is gespecialiseerd in galakleding, heren- en damespakken, hemden en accessoires. Door de overname in 2015 van de corporate divisie van Micro (het bedrijf achter Profuomo) werd Corinne van Eijk toegevoegd aan de directie. Hiermee werd de consolidatieslag geslagen naar de groot zakelijke markt en is QualityTie uitgegroeid tot de grootste accessoire producent van de Benelux.

Met 32 jaar ervaring in het maken van bedrijfskleding accessoires vindt u bij het merk QualityTie een uitgebreide collectie voor zowel business en/of verenigingen

De collectie van Quality Tie bestaat uit onder andere:

Dassen

Pochettes

Sjaals

Strikken

Manchetknopen

Bretels

Sokken

 

Deel deze pagina
+