Clique Sweaters en Shirts

Ben je op zoek naar kwalitatieve, comfortabele en stijlvolle bedrijfskleding voor jouw werknemers? Dan zijn de Clique sweaters en shirts precies wat je nodig hebt. Deze kledingstukken zijn meer dan alleen basic items, ze zijn een statement van kwaliteit en stijl. Of je nu op zoek bent naar corporate wear of warme kleding voor onderweg, Clique heeft het allemaal.

Clique kleding: alles voor een perfecte uitstraling

Clique kleding is ontworpen met één hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor jouw merk en boodschap. Wat opvalt aan Clique is het brede kleurenpalet en de ruime maatboog in kleding voor zowel dames, heren als kinderen. Het merk weet een balans te vinden tussen comfortabele kleding en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. De collectie is ingedeeld in basic, classic en premium. Je kunt daarnaast bij Clique ook je eigen design maken.

De kleding van Clique is vanwege z’n comfort en uitstraling bij uitstek geschikt als bedrijfskleding voor de logistiek en transport branche.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Clique en Dirksen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook voor Clique een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Dit betekent voortdurend investeren in duurzaamheid en verantwoord ondernemen vanuit sociaal en ecologisch oogpunt.

Clique kleding behoort tot de New Wave groep. De overtuiging van de gehele groep is dat er een efficiënt en gezond ondernemersklimaat moet worden gehandhaaft. De 3 peilers daarvoor zijn:

  • respect voor de mensen die een bijdrage leveren aan de New Wave groep
  • kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke oplossingen
  • ethisch en eerlijk ondernemen

Daarmee sluit Clique als kledingmerk ook goed aan op de filosofie op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen van Dirksen Bedrijfskleding.

Clique truien, sweaters en vesten voor iedereen

Clique biedt een ruim assortiment truien, vesten en sweaters. Je krijgt een goed product voor een scherpe prijs. Wil je wat meer casual bedrijfskleding van goede kwaliteit en toch een perfecte uitstraling voor jouw bedrijf? Kijk dan zeker naar het assortiment van Clique.

 

Deel deze pagina
+