MASCOT

MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Onze werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. Onze ambities zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. Wij streven bij alles wat wij doen naar ‘Best Practice’. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan onze klanten. De belangrijkste onderdelen van onze strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles waaraan al onze methoden, producten en leveranciers onderworpen worden. Daarom verwijzen wij de laatste jaren naar onszelf als TESTED TO WORK – een woordspeling die tevens onze bedrijfsstrategie weergeeft.

Deze compromisloze houding ten opzichte van kwaliteit is nauw verbonden met het strategische besluit om NIET de goedkoopste, maar wel de BESTE werkkleding te produceren en op de markt te brengen. Onze werkkleding is geen product op zich, maar een volledige service naar onze klanten toe, waarin onder andere goede ondersteuning, een efficiënte logistiek en een hoge leveringsbetrouwbaarheid zijn opgenomen. Ons streven is bovendien dat mensen moeiteloos de juiste producten kunnen vinden en aanschaffen. Hierdoor onderscheidt MASCOT zich van andere producenten.

MASCOT heeft één van Europa’s grootste magazijnen voor werkkleding. Meer dan 5 miljoen producten – verdeeld over
30 000+ artikelnummers – liggen klaar voor verzending. Onze leveringsbetrouwbaarheid is zeer hoog en bestellingen in Denemarken en het noorden van Duitsland worden zelfs de volgende dag bezorgd. In de rest van de wereld bezorgen wij doorgaans binnen enkele werkdagen. MASCOT’s hoofdmagazijn is uiterst efficiënt; hier wordt de goederenontvangst, kwaliteitscontrole, verpakking en verzending afgehandeld.

Verkooporganisatie

De producten van MASCOT worden via dealers over de hele wereld verkocht. Dirksen is één van de dealers van MASCOT.

Deel deze pagina
+