De Printer T-Shirts, Polo’s en Jassen

De Printer is de juiste keuze als het aankomt op duurzame en betaalbare werkkleding. Een merk dat zich onderscheidt door de veelzijdigheid en kwaliteit.

De Printer Workwear Collectie

Printer Workwear biedt een breed scala aan werkkleding, waaronder shell jassen, polo’s, T-shirts, fleece jassen en vesten. De collectie is onderverdeeld in drie lijnen om aan elke behoefte te voldoen:

  • Printer Prime: Dit is de duurzame keuze voor kwalitatieve en betaalbare werkkleding. Ontworpen voor de professional die waarde hecht aan zowel uitstraling als milieu.
  • Printer Essentials: Met 22 basics in meer dan 7 basiskleuren, verkrijgbaar voor zowel heren als dames, biedt deze lijn een solide fundament voor iedere werkgarderobe. Bovendien zijn alle items wasbaar op 60 graden, wat de hygiëne ten goede komt.
  • Printer Red: Voor wie op zoek is naar een modernere touch, is de Printer Red lijn ideaal. Deze items zijn uitermate geschikt voor personalisatie, waardoor je bedrijf er uniek en herkenbaar uitziet.

Met een maatbereik van XS tot 5XL is er voor iedereen een passende optie.

Voor wie is De Printer Workwear geschikt?

De Printer Workwear is ontworpen voor elke sector waar kleding tegen een stootje moet kunnen. Of je nu in de logistiek werkt, een magazijn beheert of op zoek bent naar uniforme bedrijfskleding, De Printer biedt de oplossing.

Bij Dirksen Bedrijfskleding geloven we in de kracht van een professionele eerste indruk. Met dit merk ben je verzekerd van kleding die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook bestand tegen de dagelijkse uitdagingen van jouw werkzaamheden. Ontdek de mogelijkheden en til de uitstraling van je team naar een hoger niveau.

Deel deze pagina
+